• Ασφάλειες

Ασφαλιστικά προγράμματα

Αμέτρητοι κίνδυνοι απειλούν καθημερινά την υγεία και την περιουσία μας. Η καλύτερη αντιμετώπιση αυτών των κινδύνων, γίνεται μέσω της ασφάλισης.

Η ασφάλιση χωρίζεται σε δύο μεγάλους κλάδους: τη δημόσια και την ιδιωτική. Η δημόσια ασφάλιση αφορά τους κινδύνους ζωής και υγείας των ασφαλισμένων και είναι υποχρεωτική για κάθε εργαζόμενο. Η ιδιωτική ασφάλιση αντίθετα καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία των κινδύνων, είτε αφορούν στη ζωή και την υγεία, είτε την περιουσία και το εισόδημα. Στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μάλιστα, η ιδιωτική ασφάλεια δρα συμπληρωματικά στη δημόσια με πολύ μεγάλα οικονομικά ωφέλη για τον ασφαλισμένο.

Στη σημερινή εποχή της κρίσης με τα εισοδήματα και τις δημόσιες παροχές να δέχονται απανωτά χτυπήματα, η ιδιωτική ασφάλιση μοιάζει ως απαραίτητη επιλογή. Η SKT ανήκει στο ευρύ δίκτυο συνεργατών της Interamerican, κορυφαίας εταιρίας ιδιωτικής ασφάλισης.

Δείτε γιατί πρέπει να αξιοποιήσετε τα προγράμματα προστασίας της Interamerican

Ασφάλεια Ζωής

Ασφάλεια Ζωής

Ασφάλεια Ζωής

Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες. Η πρόωρη απώλεια της ζωής μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής μίας οικογένειας, η οποία για να καλύψει τις ανάγκες της μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της.

Οι προτεραιότητες μιας οικογένειας εξαρτώνται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η καθεμία. Επικοινωνήστε με τους ασφαλιστικούς συμβούλους της SKT για να σας αναπτύξουμε τα προγράμματα της Interamerican.

Ασφάλεια Υγείας

Ασφάλεια Υγείας

Ασφάλεια Υγείας

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.

Ειδικότερα:

- Συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου.
- Σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.
- Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή.
- Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, σε κάθε βαθμίδα περίθαλψης.
- Σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το γιατρό, το διαγνωστικό κέντρο και το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμείτε.
- Έχει προσιτό κόστος και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.
- Σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες και μεγάλες δαπάνες υγείας.

Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της SKT θα σας προτείνουν το ιδανικό πρόγραμμα για σας και την οικογένειά σας.

Σύνταξη

Σύνταξη

Σύνταξη

Είναι σαφές ότι αν επιθυμούμε να διατηρήσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό την ποιότητα της ζωής μας κατά την περίοδο της σύνταξης, θα πρέπει να σχεδιάσουμε τη δημιουργία ενός πρόσθετου κεφαλαίου για τα χρόνια που έρχονται. Η κοινωνική σύνταξη γήρατος πιθανότατα δεν θα επαρκεί τότε.

Μεριμνώντας σήμερα κιόλας, μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης και επένδυσης, ενώ παράλληλα να εμπλουτίσουμε την συνταξιοδοτική μας αποταμίευση με ασφαλιστικές καλύψεις, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ροές εισοδήματος ακόμα και αν συμβεί κάτι απρόβλεπτο στη ζωή μας.

Ελάτε στην SKT να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Η SKT σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία ασφαλίσεων INTERAMERICAN σας προσφέρει τέσσερα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου, για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες κάλυψης και στο δικό σας όχημα.

Τα προγράμματα έχουν οικονομικά ασφάλιστρα, με δυναμικό τρόπο τιμολόγησης που λαμβάνει υπόψη του μια σειρά από παράγοντες που αφορούν εσάς και το αυτοκίνητό σας. Σας εξασφαλίζουν τις μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης της INTERAMERICAN.

Επικοινωνήστε με τους ασφαλιστικούς συμβούλους της SKT και βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα ασφάλισης για το αυτοκίνητό σας.

Κατοικία

Κατοικία

Κατοικία

Τα νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας INTERAMERICAN HOME σας δίνουν τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το σπίτι σας με οικονομία, με ευελιξία, με πολλές επιλογές. Σας προσφέρουν καλύψεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στο βαθμό προστασίας που επιθυμείτε και στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Η INTERAMERICAN σας προσφέρει 4 προγράμματα ασφάλισης κατοικίας με ιδιαίτερα οικονομικά ασφάλιστρα, προσιτά για όλους.

Με τα προγράμματα INTERAMERICAN HOME, έχετε τη σιγουριά ότι σε μια δυσάρεστη περίπτωση η INTERAMERICAN βρίσκεται δίπλα σας για να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τους φυσιολογικούς ρυθμούς στο σπίτι σας και στη ζωή σας.

Συζητήστε με τους ασφαλιστικούς συμβούλους της SKT για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αστική ευθύνη Ιατρών

Αστική ευθύνη Ιατρών

Αστική ευθύνη Ιατρών

Ως ιατρός στέκεστε πάντα στο πλευρό των ασθενών σας όταν σας χρειάζονται. Όμως, παρά τις καλύτερες προθέσεις, μερικές φορές η έκβαση μιας ιατρικής επέμβασης, παρακολούθησης ή διάγνωσης, μπορεί να είναι δυσάρεστη για τον ασθενή και να επιφέρει συνέπειες και για εσάς.

Η INTERAMERICAN βρίσκεται στο πλευρό σας, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, όταν εσείς χρειάζεστε υποστήριξη. Με το πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Ιατρών εξασφαλίζει ασφαλιστική κάλυψη και νομική υποστήριξη σε όλες τις ειδικότητες του ιατρικού κλάδου ο οποίος επωμίζεται αντικειμενικά τεράστιες ευθύνες.

Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Ιατρών της INTERAMERICAN είναι ένα ειδικά μελετημένο και σύγχρονο πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και παρέχει κάλυψη αστικής ευθύνης για αποζημιώσεις που μπορεί να διεκδικήσουν ασθενείς τους.

Συζητήστε με τους ασφαλιστικούς συμβούλους της SKT για το πρόγραμμα που σας καλύπτει από κάθε κίνδυνο.

Συζητήστε σήμερα κιόλας με τους ασφαλιστικούς συμβούλους της SKT τις ανάγκες σας και εξασφαλιστείτε από κάθε κίνδυνο ζωής, υγείας και περιουσίας.